Affiliate Program

AFFILIATE-PROGRAM
Disneyland® Paris er den førende turistdestination i Europa. Med to forlystelsesparker, syv tema-hoteller og et stort udvalg af underholdnings– og spisesteder. På Disneyland® Resort Paris finder man også the Disney Village underholdnings– og shoppingkompleks og Golf Disneyland, en 27 hullers golfbane. Hvis du tilmelder dig vores affiliate-program, vil du kunne tilbyde dine besøgende vores bedste produkter på www.disneylandparis.com til de bedste priser.

Tilmeld dig nu!
HVAD ER AFFILIATION?
Affiliation giver dig mulighed for at tjene penge på dine webaktiviteter. Fremhæv vores brand og produkter ved hjælp af de forskellige værktøjer, som Disneyland® Paris stiller til din rådighed. Hvis du f.eks. har en besøgende på din hjemmeside, eller nogen klikker på din e-mail og derefter foretager et køb på Disneylandparis.com, da vil du modtage provision.
VORDAN FUNGERER Disneyland® Paris AFFILIATE-PROGRAMMET?
Vores provisionsstruktur
En CPA-baseret provision, afhængig af værdien af de ordrer du genererer pr. måned.
NB: Hvad sales tracking angår, har vores cookies en varighed på 30 dage.

Kreative elementer
Uanset dine præferencer, modtager du et komplet sæt værktøj, som gør dig i stand til at formidle vores bedste tilbud. Sættet indeholder:
  • Animerede bannere
  • Mailing-pakke
  • Tekst-links
Men vær opmærksom på, at alle kommunikations-skabeloner skal valideres før upload eller udsendelse.
HVORDAN TILMELDER MAN SIG Disneyland® Paris AFFILIATEPROGRAM?
Er du interesseret i at tilmelde dig Disneyland® Paris affiliateprogram og modtage provision?
Hvis du ikke allerede er registreret på vores affiliationplatform, skal du udfylde registreringsskemaet på www.tradedoubler.com.
Når skemaet er udfyldt, vil du modtage en e-mail med bruger-ID, adgangskode og et link til aktivering af din konto. Du vil nu have adgang til Tradedoubler og vores affiliateprogram.

Tak for din støtte og velkommen til Disneys vidunderlige verden!
GENERELLE BETINGELSER FOR THE Disneyland® Paris AFFILIATPROGRAM
Restriktioner
Keyword Activities Dette er strengt forbudt i vores program. Disneyland® Paris burger et monitoreringsredskab, som gør det muligt at identificere udgivere, der ikke følger reglerne. For at undgå forvirring beder vi dig opsætte Disneyland Paris som et negativt keyword in dine SEM-kampagner.

Deeplinking
Det er strengt forbudt at bruge andre links end dem der er sat op i Tradedoubler interfacet. Hvis du deeplinker til vores booking-engine, vil dine salg ikke blive sporet.

Kreativ politik/ Retningslinjer
Det er strengt forbudt at bruge Disney-figurer i kommunikationsskabeloner. Det være sig billeder, bannere eller andre ting. Derudover er det ikke tilladt at ændre størrelsen på de materialer, som Disneyland® Paris giver adgang til.