Særtilbud: Voksenbillet til børnepris(1)!

Se alle vores tilbud

Særtilbud: Voksenbillet til børnepris
Gyldigt for besøg fra 10. maj til 27. september 2017
Voksenbillet til børnepris
Lad stjernerne funkle, når Disneyland® Paris fejrer 25-års jubilæum! Oplev magien som aldrig før, en oplevelse for livet, der vil få dine øjne til at stråle mange år frem.

Din feriepakke indeholder:

Vælg den mest passende 1-dagsbillet afhængig af, hvornår du planlægger dit besøg!


Dette særtilbud, voksenbillet til børnepris som forudbestilte billetter, kan ikke købes ved Disney-parkernes indgange. Gyldigt for besøg fra 10. maj til 27. september 2017 fra dagen efter købsdato. Tjek kalenderen for detaljer om gyldighedsperioder. Se vilkår og betingelser.

Dit særtilbud er gyldigt fra dagen efter købsdato fra den 10. maj til den 27. september 2017 i gyldighedsperioder.
Smarte tips

Spar tid! Print din billet hjemmefra eller vis din e-billet på din smartphone ved Disney®-parkernes indgang.

Vent ikke med at booke din overnatning på et Disney®-hotel. Kontakt en af vores ferieeksperter på 701 20 212 (Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder).
Vilkår og betingelser

1 Voksen / Barn særtilbud MINI, MAGIC eller SUPER MAGIC til endagsbesøg er gyldigt fra den 10. maj 2017 til den 27. september 2017 for børnepris til MINI, MAGIC og SUPER MAGIC, som er gældende indtil den 31. januar 2018. Billetterne kan ikke refunderes og kan ikke sammensættes med andre særtilbud. Tilbud er ikke tilgængeligt ved Disney-parkernes indgange.

Hvis du ønsker at ændre din besøgsperiode efter køb af billet, kan vi hjælpe dig med dette ved skrankerne i Disney-parkernes indgange mod betaling af prisforskel på den købte særbillet og standardbillet, som der normalvis sælges ved skrankerne.

2 Børn fra 3-11 år er inkluderet. Børn under 3 år er uden beregning.

Priserne på billetter er baseret på priser i Euro og er blevet konverteret til DKK efter kursen, indikeret i vores bookingbetingelser og -vilkår (dvs. EUR/DKK = 0,1344).

Priserne, der er vist her, er blevet fastsat efter de økonomiske forhold per 8. december 2016, og kan ændres i henhold til betingelser og vilkår for Disneyland Paris.