Særtilbud: Voksenbillet til samme pris som børnebillet(1)!

Se alle vores tilbud
Gyldigt for besøg fra den 8. juni til den 10. oktober 2018
Hvem siger, at Disneyland Paris kun er for børn?

Nu er det tid til at slippe dit indre barn løs ved at gøre brug af dette særlige tilbud.

Book inden til og med den 9. oktober og få din voksenbillet til samme pris som en børnebillet!

Tre højdepunkter, som dit indre barn ikke vil gå glip af!

Hvordan booker man sin voksenbillet til samme pris som en børnebillet?

Vælg din foretrukne 1-dagsbillet ud fra hvornår du planlægger at besøge os!

Særbilletterne MINI, MAGIC og SUPER MAGIC kan ikke købes ved indgangen til Disney Parks. De er gyldige fra dagen efter købsdatoen, for besøg mellem den 8. juni og 10. oktober 2018. Nogle restriktioner kan være gældende, afhængigt af typen af billet. Særbilletterne MINI og MAGIC gælder for 1-dagsbesøg på udvalgte datoer. Særbilletten SUPER MAGIC gælder for 1-dagsbesøg – uden restriktioner på datoerne. Se venligst kalenderen herunder for at finde ud af mere om gyldighedsperioderne for hver særbillet.

Smarte tips

Vilkår og betingelser
(1) Særbilletterne MINI, MAGIC og SUPER MAGIC til voksne og børn:
  • Kan købes til samme pris som MINI-, MAGIC- eller SUPER MAGIC-børnebilletter
  • Gælder fra dagen efter købsdatoen, til 1-dagsbesøg mellem den 8. juni og 10. oktober 2018
Disse særlige billetter kan ikke refunderes og kan ikke købes ved indgangen til Disney Parks.

Nogle restriktioner kan være gældende, afhængigt af typen af billet. Tjek venligst kalenderen for at se gyldighedsperioderne for hver særbillet.

Hvis du ønsker at ændre din besøgsperiode efter køb af din billet, kan vi hjælpe dig med dette ved skrankerne i Disney-parkernes indgange. Det kræver, at du betaler prisforskellen på den købte særbillet og standardbillet, som der normalvis sælges ved skrankerne. Du kan dog kun ændre besøgsperioden, mens tilbuddet stadig er gældende.

(2) Børn fra 3-11 år er inkluderet. Børn under 3 år er uden beregning.

Særtilbuddet ‘Voksenbillet til samme pris som børnebillet’ er afhængig af tilgængeligheden og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Max 6 særbilletter pr. bestilling. Alle Disneyland® Paris’ standardvilkår og betingelser for booking er gældende.

Priserne på billetter er baseret på priser i Euro og er blevet konverteret til DKK efter kursen, indikeret i vores bookingbetingelser og -vilkår (dvs. EUR/DKK = 0,13444). Priserne, der er vist her, er blevet fastsat efter de økonomiske forhold per 28. juni 2017, og kan ændres i henhold til betingelser og vilkår for Disneyland Paris.