Særtilbud: Voksenbillet til børnepris(1)!

Se alle vores tilbud
Book dine billetter mellem den 8. januar 2018 og 19. marts 2018 for rejser med ankomst frem til 20. marts 2018
Hvem siger, at Disneyland Paris kun er for børn?

Nu kan du få dit indre barn frem ved at gøre brug af dette særtilbud.

Book nu og få din voksenbillet til samme pris som en børnebillet!

3 oplevelser, som dit indre barn ikke vil gå glip af!

Hvordan booker jeg billet til særtilbuddet ‘Voksenbillet til børnepris’(1)?

Vælg den mest passende 1-dagsbillet afhængigt af, hvornår du kommer på besøg!

Særbilletterne MINI og MAGIC kan ikke købes ved indgangen til Disney® parkerne. Billetterne er gyldige dagen efter købsdatoen for besøg mellem den 9. januar og 20. marts 2018.
Der kan være nogle begrænsninger i datoerne afhængigt af billettypen. Tjek venligst nedenstående kalender for at se gyldighedsperioderne for hver særbillet.

Smarte tips

Vilkår og betingelser
(1)Særbilletterne MINI og MAGIC for voksne og børn er gyldige fra dagen efter købsdatoen og for éndagsbesøg mellem den 9. januar og 20. marts 2018. Disse billetter kan købes til samme pris som MINI og MAGIC billetter til børn, der er gældende frem til den 20. juni 2018. Disse særbilletter kan ikke refunderes og kan ikke købes ved indgangen til Disney® parkerne.

Der kan være nogle begrænsninger i datoerne afhængigt af billettypen. Tjek venligst kalenderen for at se gyldighedsperioderne for hver særbillet.

Hvis du ønsker at ændre din besøgsperiode efter køb af billet, kan vi hjælpe dig med dette ved skrankerne i Disney-parkernes indgange mod betaling af prisforskel på den købte særbillet og standardbillet, som der normalvis sælges ved skrankerne. Du kan dog kun ændre besøgsperioden, mens tilbuddet stadig er gældende.

(2) Inklusiv børn mellem 3 og 11 år. Bemærk venligst, at børn under 3 år ikke behøver en billet.

Særtilbuddet ‘Voksenbillet til børnepris’ er afhængig af tilgængeligheden og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Max 6 særbilletter pr. bestilling. Alle Disneyland® Paris’ standardvilkår og betingelser for booking er gældende.

De nævnte priser er sat i forhold til den økonomiske situation per 8. december 2016 og kan blive ændret i henhold til Disneyland Paris’ gældende vilkår og betingelser.