Magiske øjeblikke. I pagt med naturen.

Se alle vores tilbud
Tilbuddet slutter den 27. juni 2018. Gælder for ankomster fra 20.-27. maj samt 3.-30. juni 2018
Forestil dig at forsvinde ind i Disneys magiske verden. Bo på Disney’s Davy Crockett Ranch, og glæd dig til at opleve et fantastisk vandland. Her er du omgivet af natur på alle sider. Glem hverdagen for en stund og træd ind i et magisk sted ... i pagt med naturen!

Få det bedste ud af dit ophold på Disney’s Davy Crockett Ranch

Din feriepakke indeholder:

Om tilbuddet

Udnyt dette fantastiske tilbud, som giver dig en unik pris pr. bungalow, uanset størrelsen på dit selskab (maks. 6 personer pr. bungalow) eller ankomstdatoen (sæsonen har ingen påvirkning på prisen). *

Dette tilbud gælder for ophold i Disney's Davy Crockett Ranch fra den 20. til den 27. maj samt fra den 3. til den 30. juni 2018.

Her er de unikke priser, du kan drage fordel af i henhold til længden på dit ophold:

BEMÆRK VENLIGST:

En bil er nødvendig for at besøge Disney’s Davy Crockett Ranch. Der er ingen shuttle service tilgængelig for dette hotel, men du kan med fordel benytte dig af gratis parkering ved hotellet samt ved Disney-parkerne.

Vi har travlt med at opruste hotellets pool indtil sommeren 2018. I mellemtiden kan du nyde Disney-hotellernes øvrige pools (gælder ikke Disneyland Hotel) og mulighed for fri, daglig adgang til det nye Villages Nature Paris under dit ophold (se detaljer her). Muligheder for mad vil forblive tilgængelige.


Planlægger du at besøge parken en anden gang? Klik her for at se andre tilbud. 

Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på 70 120 212 (Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder).

Der er så meget at se og opleve, når du besøger os

Vilkår og betingelser

Dette tilbud gælder kun på Pioneer hytter i Disney’s Davy Crockett Ranch og er tilgængelig for 3-6 personer, der deler samme hytte. Det er gældende for bookings, der er foretaget senest den 27. juni 2018 for ankomster fra den 20. til den 27. maj samt fra den 3. til den 30. juni 2018. Krav til opholdets længde kan forekomme.

Hvis dette tilbud ikke er gældende på dine ønskede datoer, så ændr venligst ankomstdatoen eller opholdets længde, eller kontakt os for flere detaljer.

Salgpriserne afgøres af den valgte længde på opholdet. Disse unikke priser er gyldige for op til 6 personer (voksne og børn) pr. bungalow i Value-, Moderate-, Regular- og højsæsoner.

Tilbuddet er eksklusiv lokale afgifter og skatter, der tillægges hver overnatning for voksne (18 år og opefter på tidspunkt på check-in). Derudover vil der blive opkrævet et administrationsgebyr på DKK 215,00 (kan ændres) på bookingtidspunktet.

Dette tilbud kan kombineres, andre muligheder og forsikring, der kan tilføjes til din reservation til offentlige priser, der kan ses på www.disneylandparis.com.

Dette tilbud er afhængig af tilgængelighed og kan ikke kombineres med andre rabatter. Bemærk venligst, at tilbuddet ikke gælder på Signature Collection (tidsbegrænsede feriepakker) eller Fan Daze-pakkerne. Alle standard Disneyland® Paris vilkår og betingelser for booking er gældende.

Billetterne inkluderet i pakken giver adgang til alle tilgængelige og åbne attraktioner uden ekstra omkostning bortset fra Shooting Gallery og Video Games Arcade i Disneyland Park. Shows, parader og begivenheder kan ændres, udsættes eller aflyses uden advarsel, især i tilfælde af dårligt vejr.

(1)Fastpass: Se hvilke forlystelser, der er omfattet af denne service i "Guide to the parks", der udleveres ved ankomsten. Fastpass kan kun benyttes i forbindelse med en entrébillet, der er gyldig til samme dag. Det er kun muligt at have én Fastpass-billet ad gangen. En ny Fastpass-billet udstedes først, når den forudgående er udløbet eller brugt. Der tages forbehold for udsolgte billetter.

(3)Ekstra Magisk Tid : Som gæst på et Disney Hotel kan du nyde ekstra magi før parkens normale åbningstider. Vilkår og betingelser gælder på udgivelsestidspunkt. Ekstra Magisk Tid er underlagt tilgængelighed og kan variere på tværs af parker. Klik her eller kontakt os for mere information.