Disney forskellen

Se alle vores tilbud

Find din perfekte Feriepakke!
Magi gør forskellen. Og der er magi i alt, hvad vi foretager os i Disneyland® Paris, fra vores hoteller til eksklusive services og meget, meget andet.
Det særlige ved Disney: 7 magiske hoteller med Disney-temaer

På Disney´s egne temahoteller bliver drømme til virkelighed og vi har noget for enhver smag og pengepung – det er derfor du skal bo hos os! Fra Manhattans overdådige højder til det amerikanske Midtvestens vilde sletter finder du et fint temaindrettet sted at slappe af, hygge og drømme om morgendagens store eventyr i de to Disney-parker.
Extra Magic Hours

Hvis du bor på et af Disney®-hotellerne, kan du få op til to ekstra timer med eventyrlig magi! Benyt dig af eksklusiv adgang til bestemte områder af Disneyland®Park, og mød Mickey Mouse, Minnie og alle deres venner. Bliv fotograferet sammen med dem, og husk endelig at bede dem om en autograf, for de elsker at tilbringe tid sammen med deres venner fra hele verden. Det er særlige øjeblikke som disse, der bliver til minder for livet. Hvordan får man mulighed for at blive en del af denne helt særlige oplevelse? Ved at bestille et ophold på et Disney-hotel.
Oplevelse med Disney-figurerne

Mød dine yndlings Disney-figurerne i en uforglemmelig oplevelse på jeres Disney-hotel*.
*Gælder ikke for Disney Davy Crockett Ranch
Legendarisk Disney-kvalitet og Cast Member-service

Intet er overladt til tilfældighederne, når du planlægger dit ophold hos os. Vores venlige, kyndige Cast Members står til rådighed 24/7 for at sikre, at din tur er fuld af magi fra det øjeblik, du træder ind i forlystelsesparkerne. .
Eksklusive services

Nyd et luksuriøst ophold i din egen private suite eller Club-værelse på vores Disney-hoteller. Her finder du gigantiske værelser, boblebade og et VIP Hotel FASTPASS®, der tager magien til nye højder med særlig adgang til forlystelserne.