Ny Signature Celebration Package

Se alle vores tilbud
Slutter den 29. september 2018. For ankomster mellem den 10. juni og den 30. september 2018.
Hvis du har fødselsdag, jubilæum, eller der er en anden særlig anledning, du gerne vil fejre, kan Disneyland Paris være med til at gøre dagen uforglemmelig!

Forestil dig, at Mickey og Minnie er med som gæster til din fest, hvor I også bydes på lækkerier og gaver fra Disney! Vores verdensberømte Disney Parks, prisvindende Disney Hotels og legendariske fortællinger vil gøre din fest til noget helt specielt.

De eksklusive pakker(1), der kun udbydes i begrænset omgang, kan fås nu, og det er ikke for tidligt at planlægge!Særtilbud gælder også i Signature Celebration Package.

Signature Celebration Package gælder for ophold på alle Disney-hoteller (undtagen Villages Nature Paris) og for værelse-typer.

Din feriepakke indeholder:

Plus disse uforglemmelige ekstra oplevelser:

Eftermiddagste med Mickey, Minnie og Fedtmule²
Et endags-VIP FASTPASS ⁽⁴⁾ som giver dig ubegrænset adgang til nogle af vores mest populære attraktioner
En gavepose fyldt med lækre Disney-ting ⁵

Der kan være krav til opholdets længde(6).

Hvis denne pakke ikke er tilgængelig på dine ønskede datoer, kan du vælge et andet Disney Hotel (gælder ikke på Villages Nature Paris) eller en anden ankomstdato, opholdstidstidspunkt eller kontakte os for yderligere oplysninger

Årskort-indehavere kan drage fordel af en yderligere rabat.

Vilkår og betingelser
1. De begrænsede pakker er afhængige af tilgængelighed, da der kun er et begrænset antal Signature Celebration Packages, jf. Lucky Nugget Saloon Restaurants kapacitet pr. ankomstdato.

* Disney PhotoPass+ giver dig adgang til alle Photopass-services under hele dit ophold, og også under eftermiddagsteen med Mickey, Minnie og Fedtmule.

*Brug Disney PhotoPass-servicen i forbindelse med følgende attraktioner:
DISNEYLAND PARK
Mød Mickey Mouse, Fantasyland 
Princess Pavilion, Fantasyland 
Starport, Discoveryland 
Star Wars: Hyperspace Mountain, Discoveryland 
Buzz Lightyear Laser Blast (fra Disney-Pixar filmen Toy Story 2), Discoveryland 
Big Thunder Mountain, Frontierland 
Pirates of the Caribbean, Adventureland 

WALT DISNEY STUDIOSPARK 
Rock 'n' Roller Coaster med Aerosmith, Backlot 
The Twilight Zone Tower of Terror (« The Twilight Zone Tower of Terror » er inspireret af The Twilight Zone, et registreret varemærke af CBS, Inc. alle rettigheder forbeholdes.), Production Courtyard.

PhotoPass-servicen er afhængig af tilgængelighed, kan udskydes eller aflyses uden yderligere varsel – særligt i tilfælde af dårligt vejr eller af sikkerhedsmæssige årsager.

2. Eftermiddagste med Mickey, Minnie og Fedtmule. Få en kop eftermiddagste på Lucky Nugget Saloon Restaurant med Mickey, Minnie og Fedtmule. Ankomst skal ske mellem klokken 15.30 og 17.30. Eftermiddagste er kun tilgængelig på hver persons opholds anden dag.

3. Ekstra Magisk Tid: Som gæst på et Disney hotel, kan du nyde ekstra magisk tid før Disneyparkernes officielle åbningstider. Betingelserne er gældende. Ekstra Magisk Tid er afhængig af tilgængelighed og kan variere på tværs af Disney Parkerne. Klik venligst her eller kontakt os for yderligere information.

4. Et endags-VIP FASTPASS giver dig ubegrænset adgang til nogle af vores mest populære attraktioner. Der udstedes ét VIP FASTPASS per person og er kun gyldigt på opholdets anden dag. Tjek "Guide til parkerne" før din ankomst for detaljer om, hvilke attraktioner pakken dækker. Denne service er kun tilgængelig med en parkbillet gældende for samme dag.

5. En gavepose fyldt med lækre Disney-ting inkluderer en kuglepen, en autografbog, en hårbøjle med Minnie-ører, en nøglesnor og en Mickey-bamse. Signature Celebration Package-gaveposen vil være tilgængelig í hotellets butik i bytte af en kupon.

6. Der er specialtilbud knyttet til Signature Celebration Package. Afhænger af tilgængelighed. For mere information om vores specialtilbud, bedes du venligst besøge denne side.

Signature Celebration Package gælder for ophold på alle Disney-hoteller (undtagen Villages Nature Paris) og for værelse-typer.

Morgenmaden er ikke inkluderet, medmindre du har booket en suite eller et værelse på Castle Club, Empire State Club, Compass Club eller Golden Forest Club.

Fra den 13. marts kan man som indehaver af Infinity og Magic Plus-årskort opnå en del rabat. Årskort-indehavere kan ringe til os for flere detaljer på +33 (0)1 60 30 60 69 (Internationale takster er gældende, priser kan variere afhængig af udbyder).

Billetterne inkluderet i pakken giver adgang til alle tilgængelige og åbne attraktioner uden ekstra omkostning bortset fra Shooting Gallery og Video Games Arcade i Disneyland Park. Shows, parader og begivenheder kan ændres, udsættes eller aflyses uden varsel, især i tilfælde af dårligt vejr.