Book Supertidligt – Vinter 2018 og Forår/Sommer 2019

Se alle vores tilbud
Book inden 11. april 2018 - For rejser med ankomst mellem den 7. november 2018 til 30. september 2019*
Undgå at stresse over ferieplanlægning i sidste øjeblik: Få gavn af det bedste udvalg af datoer og ledige pladser på Disney® Hotel!

Book tidligt og få op til 2 nætter og 2 dage kvit og frit med din feriepakke*.
Du vil endda få dit ophold til Sommer 2018-priser**.
Plus, du kan ta’ børn under 7 år med for 0 kr.***.

Din feriepakke indeholder:

Om tilbuddet

Book en pakke med 2, 3 eller 4 nætter og få op til 2 ekstra nætter* på et Disney Hotel og 2 ekstra dage i Disney Parkerne kvit og frit.

Plus, du får dit ophold til Sommer 2018-priser**.

Og det er ikke alt! Ta’ børn under 7 år med for 0 kr***.

Til samme pris som 2 nætter/3 dage, få en pakke med:

3 nætter/4 dage

eller 4 nætter/5 dage

Til samme pris som 3 nætter/4 dage, få en pakke med:

4 nætter/5 dage

eller 5 nætter/6 dage

Til samme pris som 4 nætter/5 dage, få en pakke med:

5 nætter/7 dage

eller 6 nætter/7 dage

Tilbuddet er gældende på mindst 1 (et) Disney Hotel pr. ankomstdato - inklusiv skoleferier. Der kan være krav til længden af opholdet. Hvis dette tilbud ikke er gældende på dine ønskede datoer, så prøv venligst at vælge et andet hotel, ændre opholdets længde, vælg en anden ankomstdato eller kontakt os for at få flere oplysninger.


Planlægger du at besøge parken en anden gang? Klik her for at se andre tilbud.

Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på 70 120 212
(Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder).

Tips til et uforglemmeligt ophold!

Vilkår og betingelser
*Hvor længe gælder tilbuddet?
Tilbuddet ‘Book Supertidligt’ (‘Op til 2 nætter og 2 dage kvit og frit’) gælder for nye bookinger foretaget til og med den 11. april 2018 for ankomster fra den 7. november 2018 til den 30. september 2019 (undtagen mellem den 21. december 2018 og den 5. januar 2019, hvor dette tilbud ikke er gældende). Der kan være krav til længden af opholdet.

*Hvor gælder dette tilbud og for hvor lang en periode?
Dette tilbud er gældende for ophold med minimum 2 nætter/3 dage og er tilgængeligt på mindst et Disney Hotel per ankomstdato. Den/de ekstra nætter og dage skal tages ved slutningen af dit ophold.

Hvis dette tilbud ikke er gældende på dine ønskede datoer,  så prøv venligst at vælge et andet hotel, ændre opholdets længde, vælge en anden ankomstdato eller kontakt os for at få flere oplysninger.

Dette tilbud er gældende for alle typer værelse og hytter, eksklusiv Castle Club-værelserne på Disneyland® Hotel,  familieværelserne på Disney’s Hotel Santa Fe og alle suiter.

Tilbuddet er eksklusiv lokale afgifter og skatter, der tillægges hver overnatning for voksne (18 år og opefter på ankomstdagen). Derudover vil der blive opkrævet et administrationsgebyr på bookingtidspunktet.

Bemærk venligst at morgenmad ikke er inkluderet i prisen for din pakke, medmindre du booker en suite eller en af vores Club Rooms.

**Priserne for sommer 2018 er gældende. Kontakt os for de gældende sæsonpriser. Informationerne på denne side gælder i hele gyldighedsperioden og kan ændres pr. 7. november 2018. Optionspriser og betingelser fra denne dato og fremefter vil blive tilgængelige senere i sæsonen. Kontakt os for yderligere information.

Tilbuddet er afhængig af tilgængeligheden og kan kun kombineres med tilbuddet ‘Ta’ børn under 7 år med for 0 kr.’ Alle Disneyland® Paris’ standardvilkår og betingelser for booking er gældende.

***Ta’ børn under 7 år med for 0 kr.: For hver voksenpakke (hotel + billetter) der reserveres, tilbyder vi alle børn under 7 år (på ankomstdagen) samme pakke (hotel + billetter) – op til hotelværelsets maksimale belægning. Dette tilbud gælder for mindst 1 betalende voksen per reserverede værelse. Transport, forsikring og andre muligheder kan tilføjes, men er ikke gratis for børn i alderen 3 og opefter (2 og derover for transport). Ved check-in vil dokumentation af alder være påkrævet. Dette tilbud er afhængig af tilgængelighed, og alle Disneyland® Paris’ standard vilkår og betingelser for booking er gældende.

Billetterne inkluderet i pakken giver adgang til alle tilgængelige og åbne attraktioner uden ekstra omkostning bortset fra Shooting Gallery og Video Games Arcade i Disneyland® Park.  Shows, parader og begivenheder kan ændres, udsættes eller aflyses uden advarsel – især i tilfælde af dårligt vejr.

(1) Undtagen på Disney's Davy Crockett Ranch
(2) Fastpass®: Se hvilke forlystelser, der er omfattet af denne service i "Guide to the parks", der udleveres ved ankomsten. Fastpass® kan kun benyttes i forbindelse med en entrébillet, der er gyldig til samme dag. Det er kun muligt at have én Fastpass®-billet ad gangen. En ny Fastpass®-billet udstedes først, når den forudgående er udløbet eller brugt. Der tages forbehold for udsolgte billetter.
(3) Ekstra Magisk Tid: Som gæst på et Disney Hotel kan du nyde ekstra magi før parkens normale åbningstider. Vilkår og betingelser gælder på udgivelsestidspunkt. Ekstra Magisk Tid er underlagt tilgængelighed og kan variere på tværs af parker. Klik her eller kontakt os for mere information.