Book supertidligt – Forår/sommer 2019

Se alle vores tilbud
Book inden den 1. oktober 2018 - Gælder fra den 2. april til 30. september 2019*
Er du allerede i gang med at planlægge din 2019-ferie til Disneyland Paris?
Få det bedste ud af de gode og brede udvalg af datoer og tilgængelighed på Disney Hotel ved at gøre brug af dette fordelagtige tilbud*!

Hvis du booker nu, får du op til 2 nætter og 2 dage for 0 kr. tilføjet til din feriepakke**.

*Tilbuddet gælder for ophold på alle Disney-hoteller undtagen Villages Nature Paris.

Din feriepakke indeholder:

Mere information om tilbuddet

  • Booker du en feriepakke med enten 2, 3 eller 4 nætter, får hele gruppen op til 2 ekstra nætter på et Disney Hotel (gælder ikke Villages Nature Paris) og 2 ekstra dage i Disney Parkerne for 0 kr**!

1 nat og 1 dag for 0 kr
For samme pris som en feriepakke med 2 nætter/3 dage, får du en feriepakke med 3 nætter/4 dage
For samme pris som en feriepakke med 3 nætter/4 dage, får du en feriepakke med 4 nætter/5 dage
For samme pris som en feriepakke med 4 nætter/5 dage, får du en feriepakke med 5 nætter/6 dage

2 nætter og 2 dage for 0 kr
For samme pris som en feriepakke med 2 nætter/3 dage, får du en feriepakke med 4 nætter/5 dage
For samme pris som en feriepakke med 3 nætter/4 dage, får du en feriepakke med 5 nætter/6 dage
For samme pris som en feriepakke med 4 nætter/5 dage, får du en feriepakke med 6 nætter/7 dage

 

  • Plus, du får dit ophold til Vinter 2018/2019-priser***

Tilbuddet er tilgængeligt for bookinger på mindst et Disney Hotel (gælder ikke Villages Nature Paris) per ankomstdato og for ophold med minimum 2 nætter/3 dage. Der kan være krav til længden af opholdet. Hvis dette tilbud ikke er gældende på dine ønskede datoer, så prøv venligst at vælge et andet hotel, vælge en anden ankomstdato eller ændre opholdets længde, eller kontakt os for flere oplysninger.

BEMÆRK VENLIGST: Vi tilføjer altid lidt mere magi til vores hoteller, så du kan få det bedst mulige ud af det. Fra januar 2019 vil Disney’s Hotel New York være lukket, hvor vi vil arbejde på at genskabe hotellet til en verden inspireret af Marvels superhelte. Det genåbnes i 2020.

Planlægger du at besøge parken en anden gang? Klik her for at se andre tilbud.

Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på 70 120 212 (Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder).

Fremhævede hoteller

Tips til et uforglemmeligt ophold

Vilkår og betingelser
**Hvor længe gælder tilbuddet?
Tilbuddet ‘Book Supertidligt’ (‘Op til 2 nætter og 2 dage kvit og frit’) gælder for bookinger foretaget inden den 1. oktober 2018 for ankomster fra den 2. april til den 30. september 2019.

**Hvor gælder dette tilbud og for hvor lang en periode?
Dette tilbud er tilgængeligt på mindst et Disney Hotel (gælder ikke Villages Nature Paris) per ankomstdato. Der kan være krav til længden af opholdet.

Dette tilbud er gældende for ophold med minimum 2 nætter/3 dage og den/de ekstra nætter og dage skal tages ved slutningen af dit ophold.

Dette tilbud er gældende for alle Disney Hotels (gælder ikke Villages Nature Paris) og alle typer værelse og hytter, eksklusiv Castle Club-værelserne på Disneyland Hotel, familieværelserne på Disney’s Hotel Santa Fe og alle suiter. 

Hvis dette tilbud ikke er gældende på dine ønskede datoer, så prøv venligst at vælge et andet hotel, ændre opholdets længde, vælge en anden ankomstdato eller kontakt os for at få flere oplysninger.

BEMÆRK VENLIGST: Vi tilføjer altid lidt mere magi til vores hoteller, så du kan få det bedst mulige ud af det. Fra januar 2019 vil Disney’s Hotel New York være lukket, hvor vi vil arbejde på at genskabe hotellet til en verden inspireret af Marvels superhelte. Det genåbnes i 2020.

Book tidligt-tilbuddet inkluderer ikke et gebyr på DKK 215,00 (kan ændres) samt de lokale skatter, der vil blive opkrævet af dig ved reservation. Lokale skatter gælder for voksne på 18 år og derover (ved indtjekning) og forfalder for hver overnatning under opholdet, inklusiv enhver gratis nat/nætter.

Bemærk venligst at tilbuddet er eksklusiv morgenmad, medmindre du booker en af vores Club Rooms.

***Vinter 2018/2019 priser gælder. Kontakt os for de gældende sæsonpriser. Oplysningerne på denne side gælder i hele gyldighedsperioden og kan ændres pr. 2. april 2019. Kontakt os for yderligere information.

Dette tilbud er afhængig af tilgængelighed og kan ikke kombineres med andre rabatter. Alle Disneyland Paris’ standardvilkår og betingelser for booking er gældende.

Billetterne inkluderet i pakken giver adgang til alle tilgængelige og åbne attraktioner uden ekstra omkostning bortset fra Shooting Gallery og Video Games Arcade i Disneyland Park.  Shows, parader og begivenheder kan ændres, udsættes eller aflyses uden advarsel – især i tilfælde af dårligt vejr.

(1) Undtagen på Disney's Davy Crockett Ranch og Villages Nature Paris
(2) Fastpass: Se hvilke forlystelser, der er omfattet af denne service i "Guide to the parks", der udleveres ved ankomsten. Fastpass kan kun benyttes i forbindelse med en entrébillet, der er gyldig til samme dag. Det er kun muligt at have én Fastpass-billet ad gangen. En ny Fastpass-billet udstedes først, når den forudgående er udløbet eller brugt. Der tages forbehold for udsolgte billetter.
(3) Ekstra Magisk Tid: Som gæst på et Disney Hotel kan du nyde ekstra magi før parkens normale åbningstider. Vilkår og betingelser gælder på udgivelsestidspunkt. Ekstra Magisk Tid er underlagt tilgængelighed og kan variere på tværs af parker. Klik her eller kontakt os for mere information.