Vintertilbud

Se alle vores tilbud

Resterende tid:

D

:

H

:

MIN

:

SEC

Book inden 15. november 2017 - For ankomster fra den 1. november 2017 til 20. marts 2018
Denne vinter kan du opleve en masse festligheder, når du pakker julen ud i Disneyland® Paris eller opleve det mest episke Star WarsTM eventyr med Season of the Force – alt dette med fantastiske nye overraskelser og vores 25-års jubilæumsgnist.

Book nu og få op til 25% rabat på dit hotel og parkbilletter + få halvpension med uden beregning for hele gruppen.*

Der er så meget at se og lave, når du besøger os!

Din feriepakke indeholder:

Tilbudsdetaljer

Her er de rabatter, du kan opnå i forhold til dit hotel og længde på ophold:

**Hvis de ovenstående rabatter ikke er tilgængelige, kan du få 5% rabat + halvpension kvit og frit gældende fra 2 nætter/3 dage på alle Disney® Hoteller (afhængig af tilgængelighed).
Tilbuddet er gældende på mindst et Disney Hotel pr. ankomstdato - inklusiv skoleferier. Der kan være krav til længden af opholdet. Hvis dette tilbud ikke er gældende på dine ønskede datoer, så prøv venligst at vælge et andet hotel, ændre opholdets længde, vælge en anden ankomstdato eller kontakt os for at få flere oplysninger.

Tilbudskalender

Brug kalenderen nedenfor til at booke dette tilbud med den bedste rabat.
25% rabat er garanteret på dage markeret med blåt!

01-11-2017
20-03-2018

Vi beklager, men på grund af en teknisk fejl, kan vi desværre ikke vise datoerne med de bedste tilbud. Venligst kontakt os på 70 12 02 12 for at få dagens tilbud eller klik på kalenderen for at se andre rabatter og priser.
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
Disneyland® Hotel
Disney's Hotel New York
Disney's Newport Bay Club
Disney's Sequoia Lodge
Disney's Hotel Cheyenne
Disney's Hotel Santa Fe
Disney's Davy Crockett Ranch
Spar 25% på din pakke med hotel- og parkbilletter
Der er også andre priser tilgængelige

Hotel

Ankomstdato
Afrejsedato
Spar 25% på din pakke med hotel- og parkbilletter

Planlægger du at besøge parken en anden gang? Klik her for at se andre tilbud.

Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på 70 120 212 (Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder).

Tips til et udforglemmeligt ophold!

Vilkår og betingelser

Hvor længe gælder tilbuddet?
Tilbuddet "Spar op til 25% på hotelophold og parkbilletter + halvpension med i prisen" gælder for nye bookinger foretaget til og med den 15. november 2017 for ankomster fra den 1. november 2017 til den 20. marts 2018. Tilbuddet er gældende på mindst et Disney® Hotel pr. ankomstdato. Der kan være krav til længden af opholdet.

Hvor gælder dette tilbud og for hvor lang en periode? 
Dette tilbud er gældende for ophold med minimum 2 nætter/3 dage og er tilgængeligt på mindst et Disney Hotel per ankomstdato. Hvis dette tilbud ikke er gældende på dine ønskede datoer, så prøv venligst at vælge et andet hotel, ændre opholdets længde, vælge en anden ankomstdato eller kontakt os for at få flere oplysninger. 

Dette tilbud er kun gældende for de følgende typer værelser:
Disneyland® Hotel: Classic og Classic famileværelser, Luxury værelser med terrasse;
Disney’s Hotel New York: Standard og Plaza værelser; Disney’s Newport Bay Club: Standard, Standard Lake Side, Compass Club og Compass Club Lake Side værelser, Compass Club suiter;
Disney’s Sequoia Lodge: Standard, Montana, Montana Lake Side, Golden Forest og Golden Forest Lake Side værelser, Golden Forest suiter;
Disney’s Hotel Cheyenne: Texas værelser;
Disney’s Hotel Santa Fe: Standard, El Dorado og Rio Grande værelser;
Disney’s Davy Crockett Ranch: Trapper og Pioneer hytter.

Tilbuddet er eksklusiv lokale afgifter og skatter, der tillægges hver overnatning for voksne (18 år og op efter på tidspunkt på check-in). Derudover vil der blive opkrævet et administrationsgebyr på DKK 140,00 (kan ændres) på bookingtidspunktet.

*Hvad er rabatten på hotel og parkbilletter baseret på? 
Rabatten er baseret på de officielle priser (eksklusiv lokale afgifter), som kan findes på www.disneylandparis.com og kan ikke anvendes på transport, forsikringer eller andre løsninger. Disse kan dog tilføjes til reservationen til de officielle priser. 

*Hvad inkluderer halvpensionen? 
 Halvpensionen inkluderer to kuponer pr. person pr. nat under hele opholdets længde (kontakt os venligst vedr. børn under 3 år). Den ene kupon inkluderer en morgenmadsmenu på en af vores restauranter med skrankebetjening. Den anden kupon inkluderer et frokost- eller aftensmåltid på et særligt udvalg af vores restauranter som enten har buffet eller bordbetjening i løbet af (udelukkende) dit ophold (fra middag på ankomstdagen til frokost på afrejsedagen). Frokost-/middagskuponen inkluderer en buffet, en fast menu (forret, hovedret og dessert) eller á la carte (forret, hovedret og dessert) + 1 sodavand som er gyldig på de restauranter, som er listet forneden og afhænger endvidere af dit hotel. Disse restauranter er placeret rundt omkring i resortet (i Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park, dit Disney® Hotel og Disney Village®). 

På hvilke restauranter gælder morgenmadskuponerne? 
Kuponer til restauranter med hurtig betjening vil være tilgængelige i Walt Disney Studios® Park på Restaurant En Coulisse startende fra åbningen af Ekstra magisk tid. Spørg venligst for morgenmadstider og andre restauranters åbningstider, når du checker ind. Morgenmadsmenuen vil være med skrankebetjening, og morgenmadsbuffet er ikke tilgængelig. Gæster kan opgradere på stedet til enten en morgenmad med Disney® Figurer eller morgenmadsbuffet på deres hotel (bortset fra Disney’s Davy Crockett Ranch) mod ekstrabetaling. Dette er afhængig af tilgængelighed på både dag og tidspunkt. Bemærk venligst, at gæster boende på et Executive værelse eller i suiter fortsat kan nyde morgenmadsbuffet på deres hotel.

På hvilke restauranter gælder frokost- og middagskuponerne? 
Hvis du bor på Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe eller Disney's Hotel Cheyenne, så vil du få "Standard"-madkuponer som er gyldige i følgende restauranter: Plaza Gardens Restaurant, Restaurant Agrabah Café, Restaurant des Stars, La Grange at Billy Bob's Country Western Saloon, Chuck Wagon Café, La Cantina og Crockett's Tavern.   Hvis du bor på Disney's Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club eller Disney's Hotel New York, så vil du få "Plus"-madkuponer, som er gyldige i de ovenævnte restauranter og i de følgende: Captain Jack’s – Restaurant des Pirates, Silver Spur Steakhouse, Café Mickey , The Steakhouse, Manhattan Restaurant, Parkside Diner, Yacht Club, Cape Cod, Hunter's Grill, Annette's Diner og Bistrot Chez Rémy.  Hvis du bor på Disneyland Hotel, så vil du få "Premium"-madkuponer, som er gyldige i alle de ovennævnte restauranter og i de følgende: Auberge de Cendrillon, Buffalo Bill's Wild West Show... med Mickey & venner! (2. kategori-pladser), Inventions, California Grill og Walt's – an American Restaurant. 

Kan jeg bruge min kupon i restauranterne som betalingsmiddel? 
Morgenmadskuponerne accepteres for deres pålydende værdi udelukkende til morgenmad i alle restauranter i Disney® Parkerne og Disney Village. Morgenmaden på Disney's Davy Crocket Ranch er til takeaway. Frokost- og middagskuponer modtages også for deres pålydende værdi i alle restauranter i Disney® Parkerne og Disney Hoteller® samt udvalgte restauranter i Disney Village® (undtagen Earl Of Sandwich®, Planet Hollywood®, Rainforest Cafe®, King Ludwig’s Castle, Starbucks, McDonald's®, Five Guys® og Vapiano®). De kan bruges på et måltid, der inkluderer forret, hovedret og dessert eller en buffet med en sodavand. En madkupon kan ikke kombineres med andre kuponer til restauranter med bordservering eller buffeter. Hvis det samlede beløb overstiger værdien af kuponen, skal beløbet betales ved kassen. Der udstedes ikke tilbagebetaling, hvis det samlede beløb er lavere end kuponens værdi. Begrænset til 1 madkupon pr. person pr. måltid. Der tages forbehold for tilgængelighed. Enkelte restauranter kan være lukket i visse perioder.

Hvordan kan jeg opgradere til helpension? 
Helpensionen inkluderer 3 kuponer (morgenmad, frokost og aftensmad) pr. person pr. overnatning i ophold. Opgraderingen gælder alle gruppens medlemmer. Kontakt os for at opgradere din måltidsplan.

Hvordan kan jeg reservere et bord på forhånd?
Forhåndsreservationer anbefales og kan foretages op til 2 måneder forud for ankomstdato. Ring blot til bordreservation på +33.1.60.30.40.50 (Internationale takster er gældende, priser kan variere afhængig af udbyder). Vær opmærksom på, at du med måltidsplan ikke er garanteret et bord.

Dette tilbud er afhængig af tilgængelighed og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Alle standard Disneyland® Paris vilkår og betingelser for booking er gældende.
Billetterne inkluderet i pakken giver adgang til alle tilgængelige og åbne attraktioner uden ekstra omkostning bortset fra Shooting Gallery og Video Games Arcade i Disneyland® Park. Shows, parader og begivenheder kan ændres, udsættes eller aflyses uden advarsel – især i tilfælde af dårligt vejr.(2) FASTPASS®: Se hvilke forlystelser, der er omfattet af denne service i "Guide to the parks", der udleveres ved ankomsten. FASTPASS® kan kun benyttes i forbindelse med en entrébillet, der er gyldig til samme dag. Det er kun muligt at have én FASTPASS®-billet ad gangen. En ny FASTPASS®-billet udstedes først, når den forudgående er udløbet eller brugt. Der tages forbehold for udsolgte billetter.

(3) Ekstra magisk tid: Som gæst på et Disney Hotel kan du nyde ekstra magi før Disney® Parkernes officielle åbningstider. Der henvises til gældende vilkår og betingelser på udgivelsestidspunktet. Ekstra magisk tid er afhængig af tilgængelighed og kan variere på tværs af Disney® Parkerne. Besøg venligst eller kontakt os for mere information.