Book tidligt-tilbud – Vinter 2018/2019

Se alle vores tilbud
Book inden den 1. oktober 2018* – Se ankomstdatoer forneden for betingelser
Book tidligt og spar mere med dette fordelagtige tilbud!
Se detaljer og betingelser forneden.

Du får ligeledes fordelen af det bedste udvalg af datoer og tilgængelighed på Disney Hotellerne!

*Tilbuddet gælder ikke for ophold på Villages Nature Paris.

Din feriepakke indeholder:

Mere information om tilbuddet

For ankomster fra den 7. november til den 31. december 2018**:

op til 2 ekstra nætter på et Disney Hotel (gælder ikke Villages Nature Paris) for 0 kr**!

1 nat for 0 kr:
For samme pris som en feriepakke med 2 nætter/4 dage, får du en feriepakke med 3 nætter/4 dage.
For samme pris som en feriepakke med 3 nætter/5 dage, får du en feriepakke med 4 nætter/5 dage.
For samme pris som en feriepakke med 4 nætter/6 dage, får du en feriepakke med 5 nætter/6 dage.

2 nætter for 0 kr:
For samme pris som en feriepakke med 2 nætter/5 dage, får du en feriepakke med 4 nætter/5 dage.
For samme pris som en feriepakke med 3 nætter/6 dage, får du en feriepakke med 5 nætter/6 dage.
For samme pris som en feriepakke med 4 nætter/7 dage, får du en feriepakke med 6 nætter/7 dage.

For ankomster fra den 1. januar til den 1. april 2019***:

op til 2 ekstra nætter på et Disney Hotel (gælder ikke Villages Nature Paris) og 2 ekstra dage i Disney Parkerne for 0 kr**!

1 nat og 1 dag for 0 kr:
For samme pris som en feriepakke med 2 nætter/3 dage, får du en feriepakke med 3 nætter/4 dage.
For samme pris som en feriepakke med 3 nætter/4 dage, får du en feriepakke med 4 nætter/5 dage.
For samme pris som en feriepakke med 4 nætter/5 dage, får du en feriepakke med 5 nætter/6 dage.

2 nætter og 2 dage for 0 kr:
For samme pris som en feriepakke med 2 nætter/3 dage, får du en feriepakke med 4 nætter/5 dage.
For samme pris som en feriepakke med 3 nætter/4 dage, får du en feriepakke med 5 nætter/6 dage.
For samme pris som en feriepakke med 4 nætter/5 dage, får du en feriepakke med 6 nætter/7 dage.

BEMÆRK VENLIGST: Vi tilføjer altid lidt mere magi til vores hoteller, så du kan få det bedst mulige ud af det. Fra den 7. januar 2019 vil Disney’s Hotel New York være lukket, hvor vi vil arbejde på at genskabe hotellet til en verden inspireret af Marvels superhelte. Det genåbnes i 2020.

Tilbuddet er tilgængeligt for bookinger på mindst et Disney Hotel (gælder ikke Villages Nature Paris) per ankomstdato og for ophold med minimum 2 nætter/3 dage. Der kan være krav til længden af opholdet. Hvis dette tilbud ikke er gældende på dine ønskede datoer, så prøv venligst at vælge et andet hotel, vælge en anden ankomstdato eller ændre opholdets længde, eller kontakt os for flere oplysninger.

For at se pristabellerne for pakker eksklusiv transport (gyldig for ankomst fra 7 november 2018 til 1 April 2019), kan klikke her (347KB, PDF)

For at se pristabellerne for pakker inklusiv transport (gyldig for ankomst fra 7 november 2018 til 1 April 2019), kan klikke her (347KB, PDF).

Planlægger du at besøge parken en anden gang? Klik her for at se andre tilbud.

Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på 70 120 212 (Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder).

Fremhævede hoteller

Tips til et uforglemmeligt ophold!

Vilkår og betingelser
**For ankomster fra den 7. november til den 31. december 2018:
Hvor længe gælder tilbuddet?

Tilbuddet ‘Op til 2 nætter for 0 kr.’ gælder for bookings foretaget inden den 1. oktober 2018, for ankomster fra den 7. november til 31. december 2018. Der kan være krav til længden af opholdet.

Hvor gælder dette tilbud og for hvor lang en periode?
Dette tilbud er tilgængeligt på mindst et Disney Hotel (gælder ikke Villages Nature Paris) per ankomstdato. Der kan være krav til længden af opholdet. Tilbuddet gælder for ophold på minimum 2 nætter, og enhver ekstra nat/nætter for 0 kr. skal tages i slutningen af dit ophold. Dette tilbud inkluderer ikke yderligere ekstra dage for 0 kr.

***For ankomster fra den 1. januar til den 1. april 2019:
Hvor længe gælder tilbuddet?

Tilbuddet ‘Op til 2 nætter og 2 dage for 0 kr.’ gælder for bookings foretaget inden den 1. oktober 2018, for ankomster fra den 1. januar til den 1. april 2019.

Hvor gælder dette tilbud og for hvor lang en periode?
Dette tilbud er tilgængeligt på mindst et Disney Hotel (gælder ikke Villages Nature Paris) per ankomstdato. Der kan være krav til længden af opholdet. Tilbuddet gælder for ophold med minimum 2 nætter/3 dage og den/de ekstra nætter og dage skal tages ved slutningen af dit ophold.

Uanset ankomstdato:
Book tidligt-tilbuddet er gældende for alle Disney Hotels (gælder ikke Villages Nature Paris) og alle typer værelser og hytter, eksklusiv Castle Club-værelserne på Disneyland Hotel, familieværelserne på Disney’s Hotel Santa Fe og alle suiter. 

Hvis Book tidligt-tilbuddet ikke er gældende på dine ønskede datoer, så prøv venligst at vælge et andet hotel, ændre opholdets længde, vælge en anden ankomstdato eller kontakt os for at få flere oplysninger.

BEMÆRK VENLIGST: Vi tilføjer altid lidt mere magi til vores hoteller, så du kan få det bedst mulige ud af det. Fra januar 2019 vil Disney’s Hotel New York være lukket, hvor vi vil arbejde på at genskabe hotellet til en verden inspireret af Marvels superhelte. Det genåbnes i 2020.

Book tidligt-tilbuddet inkluderer ikke et gebyr på DKK 215,00 (kan ændres) samt de lokale skatter, der vil blive opkrævet af dig ved reservation. Lokale skatter gælder for voksne på 18 år og derover (ved indtjekning) og forfalder for hver overnatning under opholdet, inklusiv enhver gratis nat/nætter.

Bemærk venligst at tilbuddet er eksklusiv morgenmad, medmindre du booker en af vores Club Rooms.

Book tidligt-tilbuddet er afhængig af tilgængelighed og kan ikke kombineres med andre rabatter. Alle Disneyland Paris’ standardvilkår og betingelser for booking er gældende.

Billetterne inkluderet i pakken giver adgang til alle tilgængelige og åbne attraktioner uden ekstra omkostning bortset fra Shooting Gallery og Video Games Arcade i Disneyland Park.  Shows, parader og begivenheder kan ændres, udsættes eller aflyses uden advarsel – især i tilfælde af dårligt vejr.

(1) Undtagen på Disney's Davy Crockett Ranch og Villages Nature Paris
(2) Fastpass: Se hvilke forlystelser, der er omfattet af denne service i "Guide to the parks", der udleveres ved ankomsten. Fastpass kan kun benyttes i forbindelse med en entrébillet, der er gyldig til samme dag. Det er kun muligt at have én Fastpass-billet ad gangen. En ny Fastpass-billet udstedes først, når den forudgående er udløbet eller brugt. Der tages forbehold for udsolgte billetter.
(3) Ekstra Magisk Tid: Som gæst på et Disney Hotel kan du nyde ekstra magi før parkens normale åbningstider. Vilkår og betingelser gælder på udgivelsestidspunkt. Ekstra Magisk Tid er underlagt tilgængelighed og kan variere på tværs af parker. Klik her eller kontakt os for mere information.