Køb tidligt og få rabat

Se alle vores tilbud

Køb tidligt og få rabat – Vinter 2017/2018
Om Tilbuddet:
Få op til 2 nætter og 2 dage kvit og frit

Vinter 2017/2018:
Bestil inden den 2. oktober 2017(1). For ankomster fra den 1. november 2017 til den 20. marts 2018.
Tilbuddet “Få op til 2 nætter og 2 dage kvit og frit” gælder indtil den 2, oktober 2017 ved køb af overnatningspakkerne 2, 3 eller 4. Ved at benytte dig af tilbuddet kan du få op til 2 ekstra nætter OG 2 ekstra dage til at udforske Disney® parkerne med i prisen*.Få pakken 4 nætter / 5 dage eller pakken 3 nætter / 4 dage til samme pris som pakken 2 nætter / 3 dage. 
Få pakken 5 nætter / 6 dage eller pakken 4 nætter / 5 dage til samme pris som pakken 3 nætter / 4 dage.
Få pakken 6 nætter / 7 dage eller pakken 5 nætter / 6 dage til samme pris som pakken 4 nætter / 5 dage.

Sommer 2018:
Bestil inden den 11. oktober 2017(2). For ankomster fra den 21. marts 2018 til den 30. september 2018.
Få 6 Nætter og 7 Dage til samme pris som 4 Nætter og 5 Dage
Få 5 Nætter og 6 Dage til samme pris som 3 Nætter og 4 Dage
Få 4 Nætter og 5 Dage til samme pris som 2 Nætter og 3 Dage
Få 5 Nætter og 6 Dage til samme pris som 4 Nætter og 5 Dage
Få 4 Nætter og 5 Dage til samme pris som 3 Nætter og 4 Dage
Få 3 Nætter og 4 Dage til samme pris som 2 Nætter og 3 Dage
Smart Tips
Morgenmad og andre måltider er ikke inkluderet. Husk at reservere det inden du bestiller.
Betingelser
(1)Vinter 2017/2018: For ankomster fra den 1. november 2017 til den 20. marts 2018. Du kan også drage fordel af tilbuddet "1 nat og 1 dag" fra den 21. december 2016 til den 6. januar 2017. Minimum 2 overnatninger kræves ved ankomst den 24. december og den 31. december. Under gyldighedsperioden er tilbuddet gældende på 1 (et) Disney hotel pr. ankomstdato. Tilbuddet gælder kun på Disneys hoteller. Der kan være krav til længden på opholdet. Hvis dette tilbud ikke vises på dit ønskede hotel eller på dine ønskede datoer, forsøg venligst med et andet hotel eller en anden dato for at se, hvilket Disney hotel tilbuddet er gyldigt for den dag, du reserverer. Alle tilbud gælder alle værelsestyper undtagen Castle Club-værelser på Disneyland® Hotel, familieværelser på Disneys Hotel Santa Fe® samt alle suiter. Ekstra dag(e) og nat/nætter skal lægges i direkte forlængelse og i slutningen af opholdet. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter undtagen tilbuddet "Ta' børn under 7 år med for 0 kr.". Alle generelle reservationsvilkår for Disneyland® Paris er gældende. Bemærk venligst at morgenmad ikke er inkluderet i prisen, medmindre du har reserveret en suite eller et værelse på Castle Club, Empire State Club, Compass Club eller Golden Forest Club.
(2)Sommer 2018: For ankomster fra den 21. marts 2018 til den 30. september 2018. Under gyldighedsperioden er tilbuddet gældende på 1 (et) Disney hotel pr. ankomstdato. Hotellet kan skifte afhængig af bestillingstidspunktet. Tilbuddet gælder kun på Disney-hoteller. Der kan være krav til længden på opholdet. Hvis dette tilbud ikke vises på dit ønskede hotel eller på dine ønskede datoer, forsøg venligst med et andet hotel eller en anden dato for at se, hvilket Disney hotel tilbuddet er gyldigt for den dag, du reserverer. Alle tilbud gælder alle værelsestyper undtagen Castle Club-værelser på Disneyland® Hotel, familieværelser på Disneys Hotel Santa Fe® samt alle suiter. Ekstra dag(e) og nat/nætter skal lægges i direkte forlængelse og i slutningen af opholdet. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Alle generelle reservationsvilkår for Disneyland® Paris er gældende. Bemærk venligst at morgenmad ikke er inkluderet i prisen, medmindre du har reserveret en suite eller et værelse på Castle Club, Empire State Club, Compass Club eller Golden Forest Club.
(3)Ta' børn under 7 år med for 0 kr. (Afhængig af ankomstdatoer): For hver bestilt billetpakke til voksne, kan alle børn under 7 år tages med for 0 kr. Antallet af personer i værelset må ikke overstige værelsets maksimumkapacitet og der skal være minimum 1 voksen indlogeret på et værelse. Angiv børnenes fødselsdatoer (børnene skal være under 7 år under opholdet) ved reservationen og vis bevis på alder ved indtjekning. Forsikring og andre tilvalg er ikke gratis for børn fra 3 år og op. Der tages forbehold for udsolgte perioder. Alle generelle bestillingsvilkår for Disneyland® Paris er gældende.
Tilbuddet er eksklusiv lokale afgifter og skatter, der tillægges hver overnatning (for voksne 18 år og op efter). Lokale skatter tillægges hver nat af dit ophold, også gratis nætter
*Fastpass®: Se hvilke forlystelser, der er omfattet af denne service i "Guide to the parks", der udleveres ved ankomsten. Fastpass® kan kun benyttes i forbindelse med en entrebillet, der er gyldig til samme dag. Det er kun muligt at have én Fastpass®-billet ad gangen. En ny Fastpass®-billet udstedes først, når den forudgående er udløbet eller brugt. Der tages forbehold for udsolgte billetter.
**Extra Magic Hours: På udvalgte dage kan I få mere magisk tid i Disneyland Park, når I bestiller en feriepakke på et Disney-hotel! Få særlig adgang til udvalgte områder i Parken i op til to timer før normal åbningstid, og nyd godt af hurtigere adgang til forlystelserne - også nogle af de mest populære. Datoerne for Extra Magic Hours findes på www.disneylandparis.com. fra 5 måneder inden ankomst. På visse datoer kan Walt Disney Studios Park supplere eller erstatte Disneyland Park.