Tilbud: Sommer/Halloween 2018

Se alle vores tilbud
Book inden den 5. november 2018 - For ankomster fra den 22. august til den 6. november 2018*
Er du i gang med at planlægge din næste miniferie?

Hvis du ankommer før den 30. september, er det din sidste chance for at opleve Marvel Summer of Super Heroes!
Hvis du ankommer mellem den 1. oktober og den 4. november, kan du se frem til Disneys Halloween-festival: Mickeys skægindjagende fest - Vores vildeste Halloween nogensinde!

  Udnyt dette fantastiske tilbud* nu!

Du får op til 15% rabat på din valgte Disney Hotel & Park-pakke plus halvpension kvit og frit for hele din gruppe.**

*Tilbuddet gælder for ophold på alle Disney-hoteller undtagen Villages Nature Paris.

Der er så meget at se og opleve, når du besøger os

Din feriepakke indeholder:

Om tilbuddet

Her er de rabatter, du kan drage fordel af afhængig af dit hotel og opholdets længde:

Tilbuddet er tilgængeligt for nye bookinger på mindst et Disney Hotel per ankomstdato. Der kan være krav til længden af opholdet. Hvis dette tilbud ikke er gældende på dine ønskede datoer, så prøv venligst at vælge et andet hotel, vælge en anden ankomstdato eller ændre opholdets længde, eller kontakt os for flere oplysninger.

Tilbudskalender

Brug kalenderen herunder til at booke tillbuddet med den bedste rabat.
15% besparelse garanteret på dagene markeret med blå!

22-08-2018
06-11-2018

Vi beklager, men på grund af en teknisk fejl, kan vi desværre ikke vise datoerne med de bedste tilbud. Venligst kontakt os på 70 12 02 12 for at få dagens tilbud eller klik på kalenderen for at se andre rabatter og priser.
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
Disneyland® Hotel
Disney's Hotel New York
Disney's Newport Bay Club
Disney's Sequoia Lodge
Disney's Hotel Cheyenne
Disney's Hotel Santa Fe
Disney's Davy Crockett Ranch
Besparelse på 15% + Halvpension for 0 kr. garanteret
Der er også andre priser tilgængelige

Hotel

Ankomstdato
Afrejsedato
Besparelse på 15% + Halvpension for 0 kr. garanteret

Planlægger du at besøge parken en anden gang? Klik her for at se andre tilbud. 

Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller tilbud? Ring til vores rådgivere på 70 120 212 
(Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder).

Fremhævede hoteller

Tips til et udforglemmeligt ophold!

Vilkår og betingelser
**Hvor længe gælder tilbuddet? 
Tilbuddet “Spar op til 15% på din feriepakke med hotel og parkbilletter + Halvpension for 0 kr.” gælder for nye bookinger foretaget til og med den 5 november 2018 for ankomster fra den 22 august til den 6. november 2018 .Der kan være krav til opholdets længde.

Hvor gælder dette tilbud og for hvor lang en periode?
Dette tilbud er gældende for ophold med minimum 2 nætter/3 dage og er tilgængeligt på mindst et Disney Hotel per ankomstdato. Hvis dette tilbud ikke er gældende på dine ønskede datoer, så prøv venligst at vælge et andet hotel, ændre opholdets længde eller vælge en anden ankomstdato, eller kontakt os for at få flere oplysninger.

Dette tilbud er kun gældende for de følgende typer værelser:
  • Disneyland Hotel: Classic og Classic famileværelser, Luxury værelser med terrasse;
  • Disney's Hotel New York: Standard og Plaza værelser;
  • Disney's Newport Bay Club: Standard, Standard Lake Side, Compass Club og Compass Club Lake Side værelser, Compass Club suiter;
  • Disney's Sequoia Lodge: Standard, Montana, Montana Lake Side, Golden Forest og Golden Forest Lake Side værelser, Golden Forest suiter;
  • Disney's Hotel Cheyenne: Texas, Dakota og Wyoming værelser;
  • Disney's Hotel Santa Fe: Standard, El Dorado og Rio Grande værelser;
  • Disney's Davy Crockett Ranch: Trapper og Pioneer hytter.

Tilbuddet er eksklusiv lokale afgifter og skatter, der tillægges hver overnatning for voksne (18 år og op efter på tidspunkt på check-in). Derudover vil der blive opkrævet et administrationsgebyr på DKK 215,00 (kan ændres) på bookingtidspunktet.

**Hvad er rabatten på hotel og parkbilletter baseret på? 
Rabatten er baseret på de officielle priser (eksklusiv lokale afgifter), som kan findes på www.disneylandparis.com og kan ikke anvendes på transport, forsikringer eller andre løsninger. Disse kan dog tilføjes til reservationen til de officielle priser.

**Hvad inkluderer halvpensionen? 
Halvpensionen inkluderer to kuponer pr. person pr. nat (undtaget børn under 3 år, kontakt os venligst for mere information). Den ene kupon inkluderer en morgenmadsmenu på en af vores restauranter med skrankebetjening. Den anden kupon inkluderer et frokost- eller aftensmåltid på et særligt udvalg af vores restauranter som enten har buffet eller bordbetjening i løbet af (udelukkende) dit ophold. Frokost-/middagskuponen inkluderer en buffet, en fast menu (forret, hovedret og dessert) eller á la carte (forret, hovedret og dessert) + 1 sodavand som er gyldig på de restauranter, som er listet forneden og afhænger endvidere af dit hotel. Disse restauranter er placeret rundt omkring i resortet (i Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, dit Disney Hotel og Disney Village).

På hvilke restauranter gælder morgenmadskuponerne? 
Kuponer til restauranter med hurtig betjening vil være tilgængelige i Walt Disney Studios Park og Disneyland Park startende fra åbningen af Ekstra Magisk Tid. Spørg venligst for morgenmadstider og restauranters åbningstider, når du checker ind. Morgenmadsmenuen vil være med skrankebetjening, og morgenmadsbuffet er ikke tilgængelig. Gæster kan opgradere på stedet til enten en morgenmad med Disney Figurer eller morgenmadsbuffet på deres hotel (bortset fra Disney's Davy Crockett Ranch: morgenmaden er til takeaway) mod ekstrabetaling. Dette er afhængig af tilgængelighed på både dag og tidspunkt. Bemærk venligst, at gæster boende på et Executive værelse eller i suiter fortsat kan nyde morgenmadsbuffet på deres hotel.

På hvilke restauranter gælder frokost- og middagskuponerne? 
Hvis du bor på Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe eller Disney's Hotel Cheyenne, så vil du få "Standard"-madkuponer som er gyldige i følgende restauranter: Plaza Gardens Restaurant, Restaurant Agrabah Café, Restaurant des Stars, La Grange at Billy Bob's Country Western Saloon, Chuck Wagon Café, La Cantina og Crockett's Tavern. 
Hvis du bor på Disney's Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club eller Disney's Hotel New York, så vil du få "Plus"-madkuponer, som er gyldige i de ovenævnte restauranter og i de følgende: Captain Jack's - Restaurant des Pirates, Silver Spur Steakhouse, The Steakhouse, Manhattan Restaurant, Parkside Diner, Yacht Club, Cape Cod, Hunter's Grill, Annette's Diner og Bistrot Chez Rémy. 
Hvis du bor på Disneyland Hotel, så vil du få "Premium"-madkuponer, som er gyldige i alle de ovennævnte restauranter og i de følgende: Auberge de Cendrillon, Café Mickey, Buffalo Bill's Wild West Show... med Mickey & venner! (2. kategori-pladser), Inventions, California Grill og Walt's - an American Restaurant.

Kan jeg benytte min kupon i restauranterne som betalingsmiddel? 
Morgenmadskuponerne accepteres for deres pålydende værdi udelukkende til morgenmad i udvalgte restauranter i Disney Parkerne og Disney Village. Morgenmaden på Disney's Davy Crockett Ranch er til takeaway.

Frokost- og middagskuponer modtages også for deres pålydende værdi i alle restauranter i Disney Parkerne og Disney Hoteller samt udvalgte restauranter i Disney Village (undtaget Earl of Sandwich, Planet Hollywood, Rainforest Café, King Ludwig's Castle, Starbucks Coffee, McDonald's, Five Guys og Vapiano). De kan bruges på et måltid, der inkluderer forret, hovedret og dessert eller en buffet med en sodavand.

En madkupon kan ikke kombineres med andre kuponer til restauranter med bordservering eller buffeter. Hvis det samlede beløb overstiger værdien af kuponen, skal beløbet betales ved kassen. Der udstedes ikke tilbagebetaling, hvis det samlede beløb er lavere end kuponens værdi. Begrænset til 1 madkupon pr. person pr. måltid. Der tages forbehold for tilgængelighed. Enkelte restauranter kan være lukket i visse perioder.

Hvordan kan jeg opgradere til helpension?
Helpensionen inkluderer 3 kuponer (morgenmad, frokost og aftensmad) pr. person pr. overnatning i ophold. Opgraderingen gælder alle gruppens medlemmer. Kontakt os for at opgradere din måltidsplan.

Hvordan kan jeg reservere et bord på forhånd? 
Forhåndsreservationer anbefales og kan foretages op til 2 måneder forud for ankomstdato. (Ring til vores bordreservation på +33.1.60.30.40.50 (Internationale takster er gældende, priser kan variere afhængig af udbyder). Vær opmærksom på, at du med måltidsplan ikke er garanteret et bord.

Dette tilbud er afhængig af tilgængelighed og kan ikke kombineres med andre rabatter. Bemærk venligst, at tilbuddet også gælder på den nye Signature Collection (tidsbegrænsede feriepakker). Alle standard Disneyland Paris vilkår og betingelser for booking er gældende.

Billetterne inkluderet i pakken giver adgang til alle tilgængelige og åbne attraktioner uden ekstra omkostning bortset fra Shooting Gallery og Video Games Arcade i Disneyland Park. Shows, parader og begivenheder kan ændres, udsættes eller aflyses uden advarsel, især i tilfælde af dårligt vejr.

(1) Undtagen på Disney's Davy Crockett Ranch og Villages Nature Paris.
(2) Fastpass: Se hvilke forlystelser, der er omfattet af denne service i "Guide to the parks", der udleveres ved ankomsten. Fastpass kan kun benyttes i forbindelse med en entrébillet, der er gyldig til samme dag. Det er kun muligt at have én Fastpass-billet ad gangen. En ny Fastpass-billet udstedes først, når den forudgående er udløbet eller brugt. Der tages forbehold for udsolgte billetter. 
(3) Ekstra Magisk Tid : Som gæst på et Disney Hotel kan du nyde ekstra magi før parkens normale åbningstider. Vilkår og betingelser gælder på udgivelsestidspunkt. Ekstra Magisk Tid er underlagt tilgængelighed og kan variere på tværs af parker. Klik her eller kontakt os for mere information.